Velkommen til TA Biler ApS

Finansering
af din bil

Helt ned til 0,- i udbetaling. Attraktiv finansiering tilbydes på alle vores biler.

Leasing

Finansering og leasing

Vi hos TA Biler sidder klar til at rådgive dig gennem dine muligheder ved finansering af din nye bil. Vi har flere samarbejdspartnere som gør at vi kan skræddersy finanseringen til netop dit behov. Ydermere Kan vi tilbyde finansering helt ned til 0,- i udbetaling. Vi sidder klar til at give dig et uforpligtende tilbud, og bevidne dig gennem hele processen, så det bliver en god oplevelse.

Leasing er et produkt vi ikke kommer uden om, og det med rette, for der er mange fordele ved at lease frem for at købe. Det kræver dog at man har kendskab til produktet og bruger et seriøst og kapitalstærkt leasingselskab. det gør vi! vi samarbejder udelukkende med de bedste i markedet og kan derfor indestå for alle aftaler.

Der er mange fordele ved leasing, både som firmabil med fordelagtige beskatninger eller for dig som ønsker en bil ud over det sædvanlige.

Flexleasing er for dig som ønsker noget ekstraordinært, typisk på biler som har en urimelig høj registrerings afgift eller hvor du kun har behov for et køretøj i en kort periode. Samtidig undgår du risikoen ved evt. afgifts lempelser samt en høj afskrivning. Men også for dig som ønsker en lav beskatning på din firmabil.

Bemærk vi laver også flexleasing på din bil eller finder du en i udlandet er vi, i samarbejde med vores partner i Tyskland behjælpelige med besigtigelse og hjemtransport. Kort sagt vi klarer det hele til indfrielse af dine dine bildrømme og behov.

Kontakt os gerne hvis du ønsker at vide mere.