Vi er eksperter inden for

LEASING AF BILER

Hos TA Biler tilbyder vi leasing af biler til konkurrencedygtige priser. Vi råder over bredt udvalg af biler der egner sig inden for både privat – og erhvervsleasing.

Der er mange fordele ved at
lease en bil

Leasing af biler er et produkt vi ikke kommer uden om, og det er med rette, for der er mange fordele ved at lease, frem for at købe. Det kræver dog at man har kendskab til produktet og bruger et seriøst og kapitalstærkt leasingselskab.

Hos TA Biler er vi eksperter i alle former for leasing af biler og vi samarbejder udelukkende med de bedste på markedet og kan derfor indestå for alle aftaler.

Der er mange fordele ved leasing, både som firmabil med fordelagtige beskatninger eller som privat, for dig som ønsker en bil ud over det sædvanlige, uden at være bekymret for uventede værkstedsregninger.

Flexleasing er for dig som ønsker noget ekstraordinært, typisk på biler som har en urimelig høj registrerings afgift eller hvor du kun har behov for et køretøj i en kort periode. Samtidig undgår du risikoen ved evt. afgifts lempelser samt en høj afskrivning. Men også for dig som ønsker en lav beskatning på din firmabil.

Bemærk vi laver også flexleasing på din bil eller finder du en i udlandet er vi, i samarbejde med vores partner i Tyskland behjælpelige med besigtigelse og hjemtransport. Kort sagt vi klarer det hele til indfrielse af dine dine bildrømme og behov.

Kontakt os gerne hvis du ønsker at vide mere.